[vc_row bg_color=”#ffffff” parallax=”off” parallax_speed=”0.2″ space=”space-60″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Wat doet BAK

[/vc_column_text][vc_column_text]

Eigen inbreng en uit je comfortzone stappen zijn de belangrijkste kenmerken van de BAK.
Met als doel verrassende en ontroerende momenten en ontdekking van ongekend talent.
Maak hieronder kennis met onze unieke, beproefde BAK-formats die we zelf hebben ontwikkeld
.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=”#f8f8f8″ space=”space-40″ el_class=”ts-white-bg” parallax=”off” parallax_speed=”0.2″ cover_color_alpha=”0.7″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner el_class=”padding-columns”][vc_column_inner width=”1/2″ el_class=”padding-columns”][vc_column_text]

Aan de BAK

[/vc_column_text]

[vc_column_text]Laagdrempelig met ons kennismaken en meteen samen aan de slag? Dan is Aan de BAK een goede keuze!

Met Aan de BAK  brengen wij een spetterende interactie op gang tussen u en alle stakeholders bij een verandervraagstuk. Door letterlijk in een laagdrempelige bak te gaan staan krijgen alle deelnemers de unieke mogelijkheid om te leren van elkaars ‘falen’ en elkaars successen te vieren.

Aan de BAK arrangeert onverwachte, grappige maar ook serieuze ontmoetingen tussen mensen waarin snel belangrijke, relevante thema’s aan de orde komen die zowel kracht als kwetsbaarheid van mensen zichtbaar maakt.

Deskundige begeleiding van ons team staat garant voor de juiste sfeer, veiligheid en verbeelding waarin deze interventie keer op keer een succes wordt.

Aan de BAK nodigt uit tot openheid, is spannend om aan mee te doen en verrassend leuk![/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

BAK teamcoaching

[/vc_column_text]

[vc_column_text]Staat uw team voor een essentieel verandervraagstuk om betere resultaten te kunnen halen?

Staat uw team voor een essentieel verandervraagstuk om betere resultaten te kunnen halen?

BAK teamcoaching focust op het verbeteren van onderlinge samenwerking in teams en besteedt daarbij expliciet aandacht aan de waarde van werken met passie en plezier. Wij bieden teamleden en managers ludieke confrontaties die leerzaam en noodzakelijk zijn. Onconventionele interventies en locaties schuwen wij daarbij niet.

Uiteraard altijd met het doel en de vraag van u als opdrachtgever voor ogen.

En…. er mag gelachen worden![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=”#ffffff” space=”space-40″ el_class=”ts-white-bg” parallax=”off” parallax_speed=”0.2″ cover_color_alpha=”0.7″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner el_class=”padding-columns”][vc_column_inner width=”1/2″ el_class=”padding-columns”]

BAK filmwerk / BAK filmlab

[vc_column_text]In BAK filmwerk komt de verbeelding van uw medewerkers aan de macht. Medewerkers komen zelf in beeld met hun dromen, verwachtingen en emoties over de verandering(en) waarin ze zich bevinden.

Met BAK filmwerk leggen we voor u unieke, soms kritische momenten vast in het hier en nu. Waardevolle beelden die helpen het heden beter te begrijpen. (of) en waar in de toekomst naar teruggekeken kan worden.

BAK filmwerk wordt gemaakt voor, door en met de medewerkers in uw organisatie.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

BAK verander(t) traject / BAK duurzaam

[/vc_column_text]

[vc_column_text]Bent u toe aan het serieus aanpakken van een hardnekkig cultuurprobleem in uw organisatie? Bijvoorbeeld:

Wij geloven in plezier en humor als krachtige, positieve bronnen die ieder mens helpen in tijden van verandering.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=”#f8f8f8″ space=”space-40″ el_class=”ts-white-bg” parallax=”off” parallax_speed=”0.2″ cover_color_alpha=”0.7″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner el_class=”padding-columns”][vc_column_inner width=”1/2″ el_class=”padding-columns”]

BAK events (in company)

[vc_column_text]BAK events zijn bij uitstek geschikt voor kick-offs en managementdagen, vanwege de grote impact en de praktische vervolgmogelijkheden.

We produceren BAK events zelf.  Dankzij ons grote, multidisciplinaire netwerk met professionals zijn wij als organisatie flexibel en wendbaar. We hanteren scherpe tarieven. En leggen de lat hoog.

BAK events zijn geschikt voor 70 tot 200 deelnemers.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

BAK congresadvies & -begeleiding

[vc_column_text]In verandertrajecten wemelt het vaak van de congressen, symposia en conferenties. Jammergenoeg hebben deze bijeenkomsten vaak minder impact dan gewenst, terwijl de verwachtingen vooraf hooggespannen zijn.

Wilt u graag een podium organiseren voor eigen sprekers, maar ook veel impact hebben op de deelnemers aan uw congres, symposium of conferentie?

Wij weten uit ervaring hoe u deelnemers in het hart kunt raken of juist de plank kunt misslaan. Ons creatief team denkt graag met u mee, draagt creatieve ideeën aan die aansluiten bij gestelde doelen en zet de organisatoren in hun eigen kracht. Dit kan zomaar betekenen dat u toch zelf die workshop gaat geven en dus uit uw eigen comfortzone stapt. Of als volleerd spreker voor duizend medewerkers met vertrouwen[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_color=”#ffffff” space=”space-40″ el_class=”ts-white-bg” parallax=”off” parallax_speed=”0.2″ cover_color_alpha=”0.7″][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner el_class=”padding-columns”][vc_column_inner width=”1/2″ el_class=”padding-columns”]

BAK podiumact

[vc_column_text]Met een ontroerende, prikkelende of zelfs provocerende start of afsluiting van uw bijeenkomst blijft een leuke of lastige boodschap over veranderen beter ‘hangen’ bij het publiek.

Wij zetten ons acteervak moeiteloos en graag in voor een bedrijfsoptreden-op-maat:

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

7. BAK bedrijfsfilms

[vc_column_text]Het medium film is bij uitstek geschikt om het waarom van veranderen over te brengen op een groot publiek.

In BAK bedrijfsfilms herkent u een lichtvoetige benadering van het onderwerp. En zetten wij ons acteertalent graag in met passende personages die op het lijf van uw organisatie zijn geschreven. Met onze Polygoon-journaals hebben we inmiddels een goede reputatie opgebouwd bij onze uiteenlopende opdrachtgevers.

BAK bedrijfsfilms worden in korte tijd geproduceerd en zijn af te spelen op diverse media

Productiekosten vanaf  1500,-  euro.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row space=”space-40″ parallax=”off” parallax_speed=”0.2″][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Tevreden klanten van BAK

[/vc_column_text][vc_column_text]

logos

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

BACK