Voor accountants zit er muziek in!


Met deze toepasselijke meezinger sluiten wij saamhorig het congres af van brancheorganisatie SRA. Als creatief team bedachten en produceerden wij verschillende programma-onderdelen voor dit congres. Zoals een kennisquiz. En …………??? Ook maakten wij een videoverslag van dit congres.

Brancheorganisatie SRA vroeg ons mee te denken over een uitdagende, niet-traditionele invulling van het congresprogramma voor hun leden (middelgrote accountskantoren). Doel van dit jaarlijks congres was het draagvlak te vergroten voor het actief gebruiken van een nieuwe businesstool.

“Big data helpt onze branche verder. Onze leden (accountants) hebben een professionele uitdaging, omdat de maatschappij een andere houding en gedrag verwacht van onze beroepsgroep. Onze leden kunnen toegevoegde waarde aan hun klanten bieden met deze nieuwe tool. Maar we constateren bij hen nog veel koudwatervrees en weerstand, waardoor noodzakelijke innovatie vermeden wordt.”

Ons creatief team denkt graag met u mee, draagt creatieve ideeën aan die aansluiten bij gestelde doelen en zet de organisatoren in hun eigen kracht.

Ook produceren wij zelf acts, liedjes en filmpjes op maat voor uw congres. En staan wij graag op het podium om uw doelgroep in de spiegel te laten kijken, te laten lachen en mee te laten zingen.

Met een ontroerende, prikkelende of zelfs provocerende start of afsluiting van uw bijeenkomst blijft een leuke of lastige boodschap over veranderen beter ‘hangen’ bij het publiek.

Wij zetten ons acteervak moeiteloos en graag in voor een bedrijfsoptreden-op-maat:

  • Komische sketch
  • Theatrale gastheer
  • Entertainment voor een grote zaal (min. 100 deelnemers)
  • ‘Fake’ speech
  • Meezinger met polonaise door de zaal (zelfs congresgangers die daar nooit aan mee zouden doen krijgen we enthousiast)

Who is mamaloe

You need update your bio: Edit your profile

BACK