Eigen talkshow als managementevent

Hoe zet je je managers uit de top 100 in actie? Met het produceren van een eigen talkshow! In een lege loods als locatie. BAK bood PostNL een uniek format voor de jaarlijkse managementdag. En daagden directie en managers uit hun comfortzone te stappen. Met als beloning een wervelende talkshow.

Bij een BAK-event ontmoeten medewerkers en managers elkaar in een andere, positieve en constructieve sfeer, waar heilige huisjes niet meer veilig zijn. ‘Out of the box’ -denken en saamhorigheid bevorderen staan centraal. Collectief wordt opnieuw het belang ervaren van ieders eigen bijdrage aan de organisatie.

Eigen inbreng en uit je comfortzone stappen kenmerken onze bruisende events. Met verrassende en ontroerende momenten en ontdekking van ongekend talent.

Wij bieden unieke, beproefde formats die we zelf hebben ontwikkeld.

BAK-events zijn bij uitstek geschikt voor kick-offs en managementdagen, vanwege de grote impact en de praktische vervolgmogelijkheden.

We produceren BAK-events zelf.  Op onverwachte locaties die passen bij de vraag van de klant. Dankzij ons grote, multidisciplinaire netwerk met professionals zijn wij als organisatie flexibel en wendbaar. We hanteren scherpe tarieven. En leggen de lat hoog.

BAK-events zijn geschikt voor minimaal 50 tot maximaal 150 deelnemers.

Who is mamaloe

You need update your bio: Edit your profile

BACK