Met artsen aan de BAK

Wat zijn je grootste faalmomenten? En wat is je grootste succes?
In een personal development -sessie beantwoorden artsen deze persoonlijke vragen.

Aan de BAK arrangeerde op een strategieplatform van Management Events onverwachte, grappige maar ook serieuze ontmoetingen tussen artsen. Daarin kwamen snel belangrijke, relevante thema’s aan de orde die zowel kracht als kwetsbaarheid van deze doelgroep zichtbaar maakt.

Deskundige begeleiding van ons team staat garant voor de juiste sfeer, veiligheid en verbeelding waarin deze interventie keer op keer een succes wordt.

Met Aan de BAK  brengen wij een spetterende interactie op gang tussen u en alle stakeholders bij een verandervraagstuk. Door letterlijk in een laagdrempelige bak te gaan staan krijgen alle deelnemers de unieke mogelijkheid om te leren van elkaars ‘falen’ en elkaars successen te vieren.

Aan de BAK nodigt uit tot openheid, is spannend om aan mee te doen en verrassend leuk!


 

“Een heel nuttig concept”

“’Aan de Bak’ is een interessante en komische sessie waarin taboes doorbroken worden en mensen aangemoedigd worden om zichzelf verder te openen naar elkaar.

Een heel nuttig concept, dat erg waardevol is in een zakelijke omgeving waar mensen vaak moeite hebben om persoonlijk te worden. Zodra je die barrière doorbreekt, kun je zoveel dieper gaan. Kortom, een zeer waardevolle toevoeging aan ons programma!”

Marleen van Essen, Projectmanager


 

 

Who is mamaloe

You need update your bio: Edit your profile

BACK